​GENERHVERVELSE AF KØREKORT VED FRAKENDELSE

Har du fået frakendt dit kørekort, kan du få det tilbage ved at generhverve det. Hvornår du må påbegynde generhvervelsen afhænger dog af, om du har fået en betinget eller en ubetinget frakendelse af dit kørekort.

Har du ret til at generhverve dit kørekort, kan du med fordel tage kontakt til os. Hos Din Trafikskole tilbyder vi generhvervelse af kørekort til en attraktiv pris, og vi har afdelinger i både Kgs. Lyngby og Hillerød. Køreskolen er derfor også let tilgængelig, hvis du for eksempel kommer fra Virum, Nærum eller omegn.​

Generhverv kørekort hos os

Vores kørelærere er alle meget tålmodige og rutinerede, og vi lægger stor vægt på, at vores elever modtager undervisning i et trygt og seriøst miljø. Vi har også en stor forståelse for, at du selvfølgelig allerede har modtaget både køreundervisningen og teoriundervisningen tidligere, og vores fokus ligger derfor på at sikre dig, at du får generhvervet dit kørekort hurtigst muligt.

Kontakt os og hør mere eller tilmeld dig

Har du nogle spørgsmål omkring generhvervelse af kørekort, eller ønsker du at høre mere om vores køreskole, priser eller lignende, er du velkommen til at kontakte os. Det gælder naturligvis også, hvis du ønsker at tilmelde dig vores køreskole.

Du kan med fordel ringe til os på telefon: 61 67 32 58, men du kan også skrive til vores e-mail: info@dintrafikskole.dk, hvis du foretrækker det. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

Generhvervelse af kørekort

Pakkepris til generhvervelse af kørekort indeholder som følgende:

- Online teoriundervisning
- Online teoriprøve.
​- 2 kørelektioner på vej

- En praktisk køreprøve inkl. forberedelse

De ekstra omkostninger til generhvervelse af kørekort som er udover pakke pris kan ses nedenunder

Holdstart datoer 

Holdstart


​hvad generhvervelse?

Priser på generhvervelse:​

Kontakt os for tilmelding allerede i dag

Hvis du ønsker at erhverve dig et billigt kørekort til bil, så er du altid velkommen til at kontakte din køreskole på telefon 61 67 32 58 eller skriv til os på e-mail info@dintrafikskole.dk. Vores køreelever kommer hovedsageligt fra områderne omkring Nærum, Virum og omegn.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✩ ✩ ✩ ✩

4,8 ud af 5 stjerner på Google og Facebook

Eremitageparken 305,

2800 Kgs.Lyngby

                              Sdr. Jernbanegade 16A

3400 Hillerød

​CVR: 30878779​

Telefon: 61 67 32 58

E-mail: info@dintrafikskole.dk

facebook

Besøg os p​å Facebook

Nyhedsbrev​