Kundeudtalelser fra tidligere elever​

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

"Amer du er en super kørelære Du forstår at fortælle tingene så man forstår det. Du er personlig, rolig og tålmodig Den bedste til at gøre en ellers kedelig teori nem at komme igennem. Kan kun varmt anbefale dig. 1000 tak fordi du hjalp mig igennem MC køreprøven i går"

- Tina Grøn-Altenburg

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

"Amer er altid rolig, cool og tålmodig. Han har overblik og overskud, så man kan koncentrere sig og stille og roligt få kørslen ind under huden. Det har været en god oplevelse, og jeg bestod køreprøven i dag i første hug!"

- Ole Kristensen​

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

"Vælg > Din trafik skole når du skal tage dit kørekort! Amer er en super kørelære, som både er tålmodig og meget fleksibel i forhold til køretimer. Amer skabte en ro, som gjorde jeg følte mig tryg og klar til køreprøven. Thank you Amer my man!"

- Magnus Luka Lindblom

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

"Amer har været en fantastisk kørelærer der har været rigtig god til at tilpasse sig til min måde at lærer på og sørger for at mine køreundervisning har gået i mit tempo med en afslappet og læringsfyldt atmosfære. Jeg kan varmt anbefale ham da han gjorde mit køreforløb så rart og effektivt som muligt."

- Kristina M W Nielsen​

Kontakt os for tilmelding allerede i dag

Hvis du ønsker at erhverve dig et billigt kørekort til bil, så er du altid velkommen til at kontakte din køreskole på telefon 61 67 32 58 eller skriv til os på e-mail info@dintrafikskole.dk. Vores køreelever kommer hovedsageligt fra områderne omkring Nærum, Virum og omegn.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✩ ✩ ✩ ✩

4,8 ud af 5 stjerner på Google og Facebook

Eremitageparken 305,

2800 Kgs.Lyngby

                              Sdr. Jernbanegade 16A

3400 Hillerød

​CVR: 30878779​

Telefon: 61 67 32 58

E-mail: info@dintrafikskole.dk

facebook

Besøg os p​å Facebook

Nyhedsbrev​