Prøver til kørekort​

Teoriprøve Bil/MC

Teoriprøven har en varighed af 30-45 min.

Der vil blive fremvist en række billeder, til hvert billede vil der blive oplæst et spørgsmål, og en række svarmuligheder. Og du skal sætte kryds alt efter om svaret er korrekt eller forkert. 

Teoriundervisning.dk kan du teste dig selv med en gratis teoriprøve.Det er også mulighed for at aflægge teori prøve som digitalt prøve hvor man har mulighed for at besvare spørgsmål på computer.

Køreprøve til bil

Køreprøven foregår i den skolevogn, som du gennem forløbet har brugt. Inden køreprøven har du gennemgået et undervisningsforløb og har bestået en teoriprøve. Du har desuden været hos din egen læge, hvor du har fået en erklæring på, at du er rask og fysisk i stand til, at føre et køretøj. Til køreprøven skal du overfor en motorsagkyndig vise, at du kan kontrollere udvalgte dele af køretøjets udstyr, og at du kan føre køretøjet på tilfredsstillende vis.

Køreprøve til MC

1. oktober 2008 blev det indført at MC-køreprøven skal starte på en bane. På banen skal du gennem 6 små øvelser, disse øvelser er lavet så alle nemt kan komme igenem dem. Du gennemfører dem flere gange i undervisningsforløbet. 

Den praktiske prøve starter med du får nogle spørgsmål om motorcyklen, derefter laves øvelserne, og så afsluttes der med en tur på vejen. Det hele foregår samme dag og tager en times tid.

Kontakt os for tilmelding allerede i dag

Du er altid velkommen til at kontakte Din Trafikskole på telefon 61 67 32 58 eller skriv til os på e-mail info@dintrafikskole.dk. Vores køreelever kommer hovedsageligt fra områderne omkring Nærum, Virum og omegn.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✩ ✩ ✩ ✩

4,8 ud af 5 stjerner på Google og Facebook

Din Trafikskole
Eremitageparken 305
2800 Kgs.Lyngby

Nyhedsbrev​