Kundeudtalelser fra tidligere elever​

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

"Amer du er en super kørelære Du forstår at fortælle tingene så man forstår det. Du er personlig, rolig og tålmodig Den bedste til at gøre en ellers kedelig teori nem at komme igennem. Kan kun varmt anbefale dig. 1000 tak fordi du hjalp mig igennem MC køreprøven i går"

- Tina Grøn-Altenburg

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

"Amer er altid rolig, cool og tålmodig. Han har overblik og overskud, så man kan koncentrere sig og stille og roligt få kørslen ind under huden. Det har været en god oplevelse, og jeg bestod køreprøven i dag i første hug!"

- Ole Kristensen​

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

"Vælg > Din trafik skole når du skal tage dit kørekort! Amer er en super kørelære, som både er tålmodig og meget fleksibel i forhold til køretimer. Amer skabte en ro, som gjorde jeg følte mig tryg og klar til køreprøven. Thank you Amer my man!"

- Magnus Luka Lindblom

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

"Amer har været en fantastisk kørelærer der har været rigtig god til at tilpasse sig til min måde at lærer på og sørger for at mine køreundervisning har gået i mit tempo med en afslappet og læringsfyldt atmosfære. Jeg kan varmt anbefale ham da han gjorde mit køreforløb så rart og effektivt som muligt."

- Kristina M W Nielsen​

Contact us for registration today !!

You are always welcome to contact your driving school on phone 61 67 32 58 or write to us info@dintrafikskole.dk. Our driving students mainly come from the areas all around Kgs Lyngby and big Copenhagen area.​​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✩ ✩ ✩ ✩

4,8 ud af 5 stjerner på Google og Facebook

Nyhedsbrev​